Grawe

Grawe

Asigurari auto obligatorii si facultative. Asigurarile auto reprezinta cea mai comuna forma de asigurare pentru ca accidentele in care vehiculul propriu este implicat sunt cel mai des intalnite in viata fiecaruia. Iar masina este importanta pentru toti fie ca mergem la serviciu, facem cumparaturi sau plecam in vacanta. Este un bun de pret fara de care nu concepem o viata confortabila.

Asigurari de proprietati obligatorii si facultative. Sunt multe situatiile in care proprietatea si bunurile va sunt puse in primejdie. Riscurile sunt de natura diferita si la fel este si probabilitatea lor de aparitie, dar rezultatele sunt aceleasi, conducand la deteriorarea grava sau la distrugerea bunului in cauza, fie ca este vorba de apartament, casa sau bunuri.

Asigurari persoane. Viata este variata, interesanta si frumoasa, dar nu trebuie sa uitam ca ne pandesc si pericole, ca oricand viitorul ne poate pune in situatii incomode. Fiecare dintre noi este expus unui anumit risc si este un semn de intelepciune ca acesta sa fie prevazut si estimat. Asigurarea inseamna, in esenta, asumarea constienta a existentei riscului.


Vezi si...

Comentarii nepermise