Escapada Rent A Car

Inchirieri auto Escapada

Prezenta noastra de peste 11 ani pe piata din Romania confera garantia unei alegeri bune, testul timpului facandu-ne an de an mai buni si mai atenti la nevoile clientilor nostri. Echipa noastra cauta in permanenta sa-ti satisfaca gusturile si doleantele pentru a reveni cu placere cand nevoia ta o cere!

Siguranta, confortul si garantia celui mai bun pret sunt primordiale pentru noi! De aceea Escapada iti pune la dispozitie masini fiabile, frecvent verificate tehnic pentru a oferi o calatorie cat mai placuta. Garantia celui mai bun pret am dobandit-o prin diversificarea flotei noastre cu masini noi si de uzura medie, deoarece ne dorim ca cerintele si nevoile tale sa fie intotdeauna satisfacute.

Aceasta flota diversificata ne permite sa venim atat in intampinarea clientilor care pun pe primul loc pretul cat si a celor care isi doresc sa calatoreasca la bordul masinilor de ultima generatie. Pentru situatii speciale cand nu cunosti orasul sau vrei doar sa te relaxezi, poti beneficia de prezenta unui sofer care iti va sta la dispozitie pe tot parcursul inchirierii autovehiculului sau atunci cand ai nevoie sa fii asistat la preluarea si predarea autoturismului intr-un aeroport.

In situatii de urgenta poti apela la serviciile noastre de tractari auto, iar noi vom raspunde cu promptitudine nevoilor tale.


Vezi si...

Comentarii nepermise