Automobil Clubul Roman

ACR Arad

Automobil Clubul Roman (ACR) este asociatia automobilistilor, a practicantilor automobilismului, turismului automobilistic si a activitatii sportive de automobilism si de karting din Romania.

Automobil Clubul Roman a luat fiinta la 5 aprilie 1904. Acesta se inscrie in analele mondiale printre primele 10 cluburi centenare din Europa si printre primele 14 cluburi centenare din lume.

Servicii ACR

Depanare la locul evenimentului in caz de defectiune electrica sau mecanica

Tractarea pana la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR, in caz de defectiune electrica sau mecanica, daca depanarea nu este posibila.

In cazul in care automobilul a fost avariat ca urmare unui accident rutier, asiguram transportul acestuia pana la un service auto indicat de automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.

Service roti: depanarea la locul incidentului iar in caz de defectiuni la roti (pana simpla sau multipla, lipsa cric, etc) daca interventia nu este posibila asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.

In cazul unei alimentari gresite sau combustibil poluat echipa de asistenta rutiera intervine la fata locului daca este posibil, in caz contrar asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR.

Deblocarea portierelor in caz de defectiuni la cheile de contact sau de acces in autovehicul chiar si atunci cand autovehiculul este incuiat, intervenim pentru deschidere la fata locului sau asiguram transportul automobilului la un service indicat de catre automobilist, la domiciliul acestuia sau la un service partener ACR

In cazul in care este necesara tractarea automobilului, organizam transportul persoanelor de la locul incidentului/accidentului pana la destinatia dorita de acestea.

In cazul unui accident rutier, atunci cand este cazul, organizam recuperarea automobilului din afara partii carosabile, cu echipe si utilaje specializate.

Non-stop, prin call-center-ul nostru va oferim 24/7 asistenta telefonica in caz de accident, informatii din trafic sau informatii turistice sau consultanta juridica in domeniul auto.


Vezi si...

Comentarii nepermise