Activ Club

Activ Club

Inaugurat in anul 2005, Activ Club este astazi un reper esential al celor care iubesc si practica sportul, al celor care isi doresc o oaza perfecta pentru refugiu, mediul ideal pentru relaxare, distractie si regasire a echilibrului.

Activ Club promoveaza stilul de viata sanatos, oferind varietate, calitate, programe personalizate, concursuri care scot la iveala spiritul competitiv, o echipa profesionista, facilitati moderne dedicate atat activitatilor sportiv - recreative individuale, cat si celor de echipa, divertisment, socializare, grija pentru confortul si siguranta celor care sunt in cautarea locului potrivit pentru petrecerea timpului liber impreuna cu familia si prietenii intr-o atmosfera speciala, aproape de natura.

La Activ Club fiecare anotimp poate fi savurat din plin. Fiind intr-o continua modernizare, Activ Club va va surprinde mereu cu noi provocari: mai mult sport, mai mult club, mai multi prieteni, mai multa relaxare, mai multa socializare, totul la superlativ!

Toate aceste caracteristici, dar si continua adaptare la nevoile membrilor sai, comunicarea, flexibilitatea si atmosfera aparte contureaza caracterul unic al Activ Club.

Vezi si...

Comentarii nepermise