Mediar

Mediar | Medicina Muncii, Arad

Infiintat in anul 2003, Centrul Medical Mediar este la ora actuala unul dintre cele mai moderne centre private de medicina muncii din vestul tarii, anticipand mereu dinamica nevoilor clientilor sai.

Din anul 2010, am largit gama serviciilor, venind cu o serie de servicii medicale de specialitate oferite in regim de Policlinica, aceste servicii fiind ulterior accesate in baza cardurilor medicale private de sanatate. Din anul 2015 am introdus sistemul de newslettere medicale pentru a facilita accesul la informatia medicala. Aceasta dezvoltare a pornit din dorinta ca fiecare client sa gaseasca aici serviciile medicale de care are nevoie si impreuna sa gasim solutiile adecvate pentru o preventie medicala eficace.

Din anul 2017, ne-am focalizat atentia exclusiv pe medicina preventiva si astfel, zi de zi, contribuim impreuna cu clientii nostri la educatia medicala a fiecarei persoane cu care interactionam, contribuim impreuna la implementarea unei gandiri orientate spre preventie medicala si, nu in ultimul rand, contribuim impreuna la sustinerea valorilor romanesti.

Vezi si...

Comentarii nepermise