Labormed

Labormed Arad

Inca de la infiintare am efecuat investitii in aparatura medicala de laborator produsa de firme de renume in domeniu pentru a putea oferi clientilor nostrii certitudinea ca se pot increde in acuratetea rezultatelor obtinute de noi. Am investit anual in retehnologizarea si in achizitionarea de noi tehnologii pentru a oferi un raport pret/calitate cat mai competitiv si un timp de executie al analizelor cat mai scurt posibil.

Labormed Miclea Arad are contracte cu casele de asigurari de sanatate, permitând clientilor sa se bucure de facilitatile statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Laboratorul nostru a fost primul din judetul Arad care a obtinut standardul de calitate ISO15189/2007, fiind certificat de RENAR, inca din anul 2008. Laboratorul participa la studii clinice împreuna cu firme nationale si internationale din industria farmaceutica.

Dotarea laboratorului este de ultima generatie iar furnizorii de reactivi si diagnostice sunt firme binecunoscute pe piata de specialitate, ale caror produse sunt de calitate certificata. A doua garantie a exactitatii rezultatelor este data de profesionalitatea personalului (medici, chimisti, biologi, asistente).

Laboratorul nostru ofera, pe fiecare buletin de analize, valorile normale ale fiecarui parametru investigat. Orice rezultat anormal trebuie discutat cu medicul care a solicitat analiza respectiva, singurul în masura sa o interpreteze în context clinic.

Labormed, Arad

Labormed, Sebis

Vezi si...

Comentarii nepermise