Clinica Sante

Clinica Sante Arad

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.

Clinica Sante, in traiectul sau catre o relatie perfecta cu pacientii, a luat in calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistenta medicala din Europa de Vest si SUA si astfel, principiile noastre sunt strans legate de a oferi cele mai bune servicii fiecarui pacient.

In centrul de recoltare din Arad veti interactiona cu personal medical specializat in recoltarea probelor atat de la adulti, cat si de la copii. Analizele medicale se lucreaza cu grija si profesionalism in laboratoare Clinica Sante, acreditat Renar.

Laboratoarele Clinica Sante efectueaza analize medicale in parteneriat cu urmatoarele companii private de asigurari: Allianz Tiriac, Uniqua Asigurări, Generali, Signal Iduna, Europ Assistance, Asirom, Medoc.

Vezi si...

Comentarii nepermise