Brico Depot

Bricodepot Arad

Brico Depot Romania este parte a grupului Kingfisher, o companie internationala in domeniul imbunatatirii locuintei, ce detine peste 1.280 de magazine in 10 tari din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depot si Screwfix. Kingfisher detine de asemenea, si o parte a marcii Koctas din Turcia.

Credem ca toata lumea ar trebui sa aiba o locuinta in care sa se simta bine, iar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuintei sa devina accesibila tuturor. Vrem sa oferim tuturor clientilor, acces la game de produse mai bune, la preturi mici zilnic, in magazine mai bune. Dorim sa punem la dispozitia clientilor produsele si sfaturile potrivite pentru ca toate proiectele lor, indiferent de complexitate, sa devina realitate.

Incepand cu luna decembrie 2017 Kingfisher a achizitionat intreaga retea de magazine Praktiker Romania. Achizitia Praktiker se aliniaza strategiei de dezvoltare a grupului Kingfisher pe piata imbunatatirii locuintei si de consolidare a pozitiei pe piata locala, devenind numarul 2 in Romania, cu 34 de magazine.


Vezi si...

Comentarii nepermise