Spartan

Fast Food Spartan Arad

Specialitatile Spartan sunt inspirate din bucataria greceasca insa modul de prepare este unul propriu, iar gama larga de ingrediente duce la o combinatie unica de gusturi.

Spre exemplu, souvlaki-ul Spartan nu aminteste deloc de traditionalele frigarui. In schimb, aceasta delicatesa se serveste pe farfurie cu carne rotisata, cartofi prajiti, ceapa rosie, salata, si castraveciori murati. Sosurile reci, ca cel de masline, usturoi, dulce-acrisor, tomate, si topping-ul tzatziki, reprezinta alegerea ideala pentru acest preparat.

Spre deosebire de lipia clasica, maestrii bucatari Spartan folosesc lipia-pita si turta-pita, doua sortimente usor crocante ce sunt folosite la gyrosul clasic, cheese gyro si Leonidas pita.

De asemenea, carnea Spartan reprezinta unul din elementele cheie, deoarece nu se limiteaza doar la pui. Mai precis, specialitatile Spartan pot contine, dupa preferinta, si carne de vitel, berbecut, si purcel.

In plus, aceasta carne este foarte delicioasa deoarece este fragezita in iaurt inainte de fi lasata la bait. Astfel, ea capata o textura moale ceea ce o face mai usor de patruns de celelalte ingrediente.

Bait-ul este facut din ceapa, morcov, ardei kapia, miere, si usturoi. Pe langa bait, toate specialitatile Spartan pot fi combinate cu oricare din cele cinci sosuri Spartan create pentru a satisface gusturile tuturor clientilor, chiar si marilor simpatizanti de sosuri iuti. Mai mult decat atat, cheese gyros, salata fresh, si platoul Persia pot fi servite si cu branza feta, dupa preferinta.


Vezi si...

Comentarii nepermise