Restaurant Ratio Beach

Ratio Beach Arad

Cu un design rustic si un ambient traditional, Restaurantul Ratio Beach este amplasat intr-un cadru natural deosebit, faleza raului Mures, foarte aproape de centrul orasului Arad.

Arhitectura, mobilierul rustic, decoratiunile si stergarele, panorama oferita de terasa, semineul si caldura emanata de acesta, amabilitatea personalului, toate te fac sa te simti bine, sa te simti asa cum te simit acasa.

Servirea ireprosabila si produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care va intampinam. Restaurantul nostru este o locatie excelenta din toate punctele de vedere pentru a organiza: mese festive, nunti, aniversari, botezuri sau mese pentru orice alte ocazii speciale. Preparatele traditionale din bucataria romaneasca si cea internationala va asteapta.

Ratio Beach este un restaurant spatios, cu doua restaurante a cate 220 respectiv 100 de locuri si o terasa de 1 000 locuri.

Cu o experienta de aproape 20 de ani in acest domeniu, societatea dispune de utilitati deosebite: brutarie proprie, patiserie si cofetarie proprie, un modern si elegant fast-food, precum si 3 bucatarii ultramoderne echipate cu aparate la standarde europene. Pe langa acestea, cele 4 baruri existente in cadrul locatiei Ratio Beach vin in intampinarea solicitarilor d-voastra.


Vezi si...

Comentarii nepermise