Policlinica As

Policlinica As Arad

Policlinica AS este policlinica care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Debutul pe piata medicala aradeana a fost facut cu un numar de 20 de medici specialisti ce isi desfasoara activitatea in cele 16 specialitati medicale si anume Medicina Interna, Cardiologie, Pediatrie, Psihiatrie, Dabet zaharat, Boli de Nutritie, ORL, Oftalmologie, Pneumologie, Neurologie, Urologie, Homeopatie, Medicina de Familie, Medicina Muncii, Cabinet Psihologic, Laborator de Analize Medicale.

Inca de la inceputul activitatii, policlinica dispune de un laborator performant de analize medicale ce este amenajat si configurat conform celor mai recente reglementari in domeniu si dispune de o dotare tehnica avansata si personal medical cu o buna pregatire profesionala in domeniu. Oferim tehnici paraclinice de laborator cu efectuarea unei palete largi de investigatii in conditii de acuratete maxima, laboratorul fiind in permanenta monitorizat prin efectuarea controalelor externe de calitate pentru fiecare echipament de laborator.

Laboratorul este acreditat RENAR, garantandu-se astfel corectitudinea rezultatelor. Se pot efectua peste 2000 de investigatii la cele mai inalte grade calitative.

Program De Lucru

Vezi si...

Comentarii nepermise