Open Air Festival 2018

Arad Open Air Festival

In perioada 14 – 16 septembrie 2018, Aeroportul International Arad isi deschide portile pentru concerte cu muzica live, artisti de renume international si national si scenografii impresionante, cu ocazia Arad Open Air Festival.

80 de artisti nationali si internationali, 72 de ore de distractie cu muzica live, trei scene si o serie de surprize impresionante sunt pregatite pentru cel mai mare eveniment muzical din vestul Romaniei, Arad Open Air Festival. La check-in vor fi prezenti: Nervo, Goran Bregovici, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Suie Paparude, Subcarpati, OCS, Gojira & Planet H si Vita de Vie, urmand ca organizatorii sa anunte si alti artisti in viitor.

Festivalul propune o experienta completa pentru participanti: pe langa scenografiile celor 3 scene, jocurile de lumini si ecranele gigant, Arad Open Air dezvolta un program special si in timpul zilei. Zona in care se desfasoara evenimentul reconstruieste ideea de aeroport, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de activitati bazate pe ideea de zbor – workshop-uri, concursuri cu zmee, plimbari cu balonul cu aer cald, tobogane gigant si alte surprize pregatite de organizatori. ”Integram in setup-ul festivalului toate elementele unui aeroport: scena principala este construita in jurul unui avion, una dintre petreceri se desfasoara in hangar, portile de acces sunt asemanatoare cu intrarea in avion, toata zona de food court si cea destinata cumparaturilor arata ca un duty free,” detaliaza Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Renumitul DJ roman Vanotek, Head of Enterntainment al Arad Open Air Festival, promoveaza evenimentul in randul artistilor cu care colaboreaza, dar mai ales prin prezenta lui internationala la diferite concerte si festivaluri. “Arad Open Air Festival se anunta a fi cel mai mare festival din vestul Romaniei, dedicat tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta. Line-up-ul este potrivit tuturor gusturilor. Fie ca asculti muzica electronica, dansezi pe muzica balcanica sau fredonezi piesa rock preferata, Arad Open Air aliniaza pe cele trei scene artisti de top pentru o experienta muzicala completa, care alterneaza intre dinamism, traditie si energie”, rezuma Vanotek noul format al festivalului care are loc pe aeroport.


Vezi si...

Comentarii nepermise