Euphoria Biergarten

Euphoria Biergarten Arad

Euphoria Biergarten Arad este continuarea povestii Euphoria Biergarten din Cluj! Localul a fost deschis in luna noiembrie a anului 2014, iar de atunci a fost si continua sa se afle in topul preferintelor voastre. Mancarea, atmosfera si decorul sunt cele specifice brandului Euphoria – mesele din lemn masiv, candelabrele imense din sticle de bere, halbele de bere pictate si agatate pe pereti, iti fura privirea inca de la intrare. Spatiul imens, dar si terasa frumoasa de care dispune restaurantul te fac sa te simti in largul tau, sa te bucuri de momentele de intimitate si sa iti savurezi in liniste deliciosul preparat cumparat.

Atractia principala a restaurantului este, fara indoiala, meniul de mancare si bautura. Fiecare preparat este gatit pe loc pentru tine, din cele mai proaspete ingrediente si de cea mai inalta calitate, pentru ca gustul autentic Euphoria sa te cucereasca inca de la prima inghititura. Fie ca alegi un piept si pulpa de rata cu sos din vin de Porto si merisoare, servit cu garnitura de cartofi, porumb baby si broccoli sau unul dintre preparatele care pune in evidenta carnea de porc, precum T-bone de porc cu grasime si piele la gratar, servit cu garnitura de fasole pastai verde si galbena, ceapa verde, rosii uscate si sos de piper verde, vei fi mereu placut surprins de aromele simtite. ​Gustul autentic si aroma mancarii te vor trimite cu gandul la mancarea de acasa si iti vor trezi curiozitatea si fata de celelalte preparate.

Va recomandam sa incercati si unul dintre deserturile noastre. Cheesecake-ul o sa se afle sigur in topul preferintelor voastre, alaturi de sufleul de ciocolata, pentru ca stim ca nimeni nu poate refuza ciocolata, mai ales atunci cand vine in combinatie cu inghetata. Mancarea pentru toate gusturile, atmosfera si decorul restaurantului fac din acesta locul perfect in care sa iei masa de pranz sau cina alaturi de familie si prieteni!


Vezi si...

Comentarii nepermise