Cofetaria TeKaffe

Cofetaria TeKaffe

Daca esti in cautarea unei cofetarii in Arad, alege TeKaffe! Tekaffe este un brand al lantului Continental Hotels, o cofetarie de top cu gustari apetisante, produse de patiserie si cofetarie si ceaiuri parfumate.

TeKaffe imbina arta ceaiului si a cafelei parfumate cu desavarsirea prajiturilor pregatite din ingrediente naturale, oferind in locatiile din Bucuresti, Sibiu si Arad un adevarat festin al gusturilor.

Cofetaria pune la dispozitie un meniu variat ce contine deserturi care satisfac toate gusturile: briose/cupcakes de diferite arome si culori, prajiturile casei, prajitura cu nuci si cafea, fursecuri, frutissima cu zmeura, popularul tort mousse si multe alte sortimente realizate din ingrediente naturale, preparate in laboratorul propriu de catre personalul nostru.

In afara de dulciuri, cofetarii nostri realizeaza si produse sarate de patiserie: minipateuri cu branza, minipateuri cu ciuperci, covrigei, saratele, fundite, paie cu cascaval, pogacele, buzunarele cu cascaval, rulouri cu cascaval, cornulete cu chimen si altele la fel de apetisante.


Vezi si...

Comentarii nepermise