Clinica Infomedica

Infomedica Arad

Societatea InfoMedica ofera aradenilor servicii medicale de peste un deceniu, fiind infiintata in anul 2001. In ultimii 12 ani cabinetele medicale si laboratorul de analize din incinta Policlinicii Municipale au castigat increderea pacientilor, devenind un brand apreciat in municipiul si judetul Arad.

Clinica InfoMedica ofera pacientilor acces facil, confort ambiental si o atentie speciala din partea personalului medical. Calitatea serviciilor medicale este garantata de catre o echipa formata din peste 60 de medici, din Arad si Timisoara, precum si de aparatura medicala de ultima generatie achizitionata de la producatori de renume mondial precum: Philips, Storz, Pentax, Siemens, Medison.

Clinica InfoMedica propune pacientilor sai servicii medicale in abulatoriul de specialitate si analize medicale efectuate de catre laboratorul propriu, acreditat RENAR, in relatie contractuala cu CJAS Arad sau cu plata.

Specialitatile medicale din abulatoriu sunt: obstetrica-ginecologie, cardiologie, gastroenterologie, interne, endocrinologie, nutritie-diabet, urologie, orl, dermatologie, chirurgie, neurologie, ortopedie, pneumologie, oftalmologie, pediatrie, medicina muncii, psihologie si psihiatrie. In toate cabinetele pacientii sunt intampinati de medici specialisti, medici primari sau cadre universitare, programarea si organizarea activitatii medicale fiind concepute pentru a elimina timpii de asteptare in clinica.

Clinica InfoMedica pastreaza o legatura deosebit de apropiata cu pacientii sai, incercand sa se adapteze in permanenta nevoilor medicale si umane ale acestora, intr-o maniera accesibila si prietenoasa, avand convingerea ca poate sa ofere Sanatate buna pentru toti!


Vezi si...

Comentarii nepermise

loading...